لوگو ناب پسماند

طراحی و راه اندازی دستگاه بوگیر

طراحی و راه اندازی دستگاه بوگیر

طراحی دستگاه بوگیر

 

یکی از اصلی ترین مشکلات در کارخانجات صنعتی، وجود بوی نامطبوع در محیط کارگاه و کارخانه است. این بو از یک طرف در بازدهی کارگران تاثیرات نامطلوبی دارد و از طرفی دیگر به دلیل وجود مواد سمی و خطرناک موجب آسیب به سلامتی آن‌ها می شود. از این رو شرکت “ناب اندیش پسماند وارنا” با بهره گیری از بهترین دستگاه ها و بکارگیری جدید ترین تکنولوژی‌ها و تعامل سازنده با معتبرترین شرکت های اروپایی و آمریکایی اقدام به تولید بوگیرهای صنعتی در حجم های مختلف کرده است ( CFM ).

 

این دستگاه مجهز به فیلترهای تصفیه هوا جهت حذف آلاینده‌های سمی و خطرناک است. دستگاههای تولید شده توسط شرکت “ناب اندیش پسماند وارنا” بر اساس نیاز کارخانجات طراحی وساخته می شود تا به طور کامل پاسخگوی نیاز مشتریان باشد.

 

بر اساس بررسی‌های انجام گرفته بوی نامطبوع ایجاد شده در کارخانه های تفکیک پسماند به دلیل وجود گازهایی نظیر SO2  ، NO2  و NH3می‌باشد و از طرف دیگر بواسطه این که اکثر دستگاه‌های موجود در این کارخانجات با سوخت‌های فسیلی کار می‌کنند، آلاینده‌هایی نظیر CO , CO2به مقدار قابل توجهی در فضای این کارخانجات وجود دارد، بر همین اساس شرکت “ناب اندیش پسماند وارنا” با توجه به نوع آلاینده‌های موجود با ساخت دستگاه بوگیر، سعی در کاهش و حذف هر چه بیشتر این آلاینده ها نموده است. در حقیقت نه تنها این دستگاه بوی نامطبوع محیط را به حداقل می رساند، بلکه با استفاده از مکانیزم‌های مناسب، بسیاری از آلاینده‌ها را نیز از بین می برد.

 

این دستگاه در چندین واحد صنعتی از جمله مرغداری‌ها، صنایع پلاستیک و کارگاه‌های تولید کود گرانوله مورد استفاده قرار گرفته و نتایج حاصل از کاربری این دستگاه، موجب رضایتمندی مشتریان را فراهم نموده است.

 

شرکت “ناب اندیش پسماند وارنا” با همکاری سخت افزاری و نرم افزاری شرکت هایی نظیر  STULZ  از کشور کانادا و هم چنین شرکت AirCare از کشور انگلستان که معتبرترین شرکت در زمینه طراحی و احداث دستگاههای بوگیر در اروپا و امریکا هستند و به کار گیری جدیدترین تکنولوژی موجود اقدام به ساخت دستگاه بوگیر کرده است که در شکل زیر مشاهده می‌شود.

طراحی و راه اندازی دستگاه بوگیر

بوگیر ساخته شده توسط شرکت ناب اندیش پسماند وارنا

در حقیقت مکانیزم این دستگاه به صورتی است که در قسمت اول هوا از محیط کارخانه مکیده شده و در مجاورت آب قرار می گیرد. در ادامه این هوا وارد سیستم تصفیه اصلی می گردد و توسط تکنولوژی منحصر بفرد آلاینده‌های موجود در هوا از قبیل ترکیبات شیمیایی و عوامل میکروبی و .. از بین میرود.

همان‌طور که در قسمت قبل بیان شد، این دستگاه با همکاری شرکت های اروپایی و کانادایی ساخته شده است که نمونه‌ای از آن‌ها در شکل زیر نشان داده شده است:

بوگیر ساخته شده توسط شرکت ناب اندیش پسماند وارنا
بوگیر ساخته شده توسط شرکت ناب اندیش پسماند وارنا
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.