لوگو ناب پسماند

طراحی و راه اندازی دستگاه مگنت

طراحی و راه اندازی دستگاه مگنت

طراحی و راه اندازی دستگاه مگنت

 

عدم تفکیک مناسب در ایستگاه تفکیک همواره یکی از اصلی ترین مشکلاتی است که در مدیریت پسماند شهری با آن روبرو هستیم. عدم تفکیک مناسب از چند جهت دارای اهمیت است، یکی با ارزش بودن مواد قابل بازیافت که به علت عدم تفکیک مناسب، مقدار قابل توجهی از آن وارد محل دفن می گردد و از طرف دیگر اگر هدف از تفکیک پسماند، تولید کمپوست است، عدم تفکیک مناسب در مراحل اولیه مدیریت پسماند باعث بی کیفیت شدن کمپوست می گردد و در طول فرایند کمپوست نیز، مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.

یکی از اصلی ترین مشکلات موجود در امر تفکیک مناسب، عدم جدا شدن مناسب مواد فلزی است است. این امر مشکلات فراوانی را به همراه دارداز جمله، باقی ماندن نایلون در فرایند کمپوست شهری که باعث اختلال در فرایند می گردد و  از طرفی این مواد قابلیت بازیافت دارند و با عدم تفکیک مناسب آن ها این مواد وارد لندفیل شده و عملا جنبه مالی خود را از دست می دهند و از طرف دیگر به دلیل عدم  تجزیه آن ها در دراز مدت، باعث کاهش عمر لندفیل می گردد.

شرکت ناب اندیش پسماند با بهره گیری از جدیدترین متد روز و به کار گیری از جدیدترین دستگاه ها اقدام به ساخت دستگاه مگنت کرده است که این دستگاه  بر اساس حجم و نوع پسماند تولیدی طراحی  می گردد و با قرار دادن این دستگاه در طول خط تفکیک پسماند، مواد فلزی در طول فرایند با بازدهی بسیار بیشتری تفکیک، جمع آوری و  وارد سیستم بازیافت خواهند شد. در زیر به صورت ، دستگاه مگنت نمایش داده شده است. 

 

طراحی و راه اندازی دستگاه مگنت
طراحی و راه اندازی دستگاه مگنت

 

این سیستم به صورتی طراحی شده که می‌توان بدون نیاز به هیچ گونه آماده‌سازی – به جز خرد کردن – ترکیبی از ضایعات را حتی همراه آب و شن و ماسه و فلزات وارد راکتور کرده و محصول مورد نظر را استحصال کرد. از دیگر کاربردهای سیستم بازیافت ابداعی، جداسازی آب نفتی کشتی‌ها و صنایع کشتیرانی و لجن نفتی سر چاه های نفت است که هیدروکربن‌های آن حاوی مقادیر زیادی آب، شن و ماسه است.

 

 درکارخانه، تایرهای ورودی وارد آسیابهای تیز و برنده شده و سپس توسط تسمه نقاله به ورودی راکتورانتقال داده می شوند. در ادامه از طریق یکسری شیر وارد قسمت فوقانی رآکتور می شوند. در رآکتور موادخام در تماس با گازهای (فاقد اکسیژن) حاصل از فرآیند، گرم می شوند. طراحی رآکتور به گونه ای است که از ورود اکسیژن جلوگیری می کند. از قسمت فوقانی رآکتور، گاز و بخار آب و نیزبخارات نفتی جمع آوری می شوند تا سپس از یکدیگر جدا شوند. در ستون جداسازی نیز دو برش نفتی جداگانه (روغن سوختی و گاز متان) حاصل می شود که قبل از ذخیره سازی خنک و خشک می شوند. زائدات جامد تولیدی (کربن و قطعات فولادی) نیز توسط یک مارپیچ مورب بزرگ از رآکتور خارج شده و از مارپیچهای دیگری عبور داده می شوند تا کربن سرد شده و از آتش گرفتن آن جلوگیری شود.

 

در ادامه این مواد جامد وارد یک جداکننده مغناطیسی شده تا مواد آهنی و فولادی آن جدا شوند. کربن داغ مجدداً پیش از ورود به انبار سرد می شود. 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.